Babagan Kita

Watu DFL

1, Barang kauntungan

Perusahaan DFL sing didegake ing taun 2004 minangka perusahaan komprehensif sing adhedhasar bisnis produksi lan perdagangan.

Kita duwe spesialisasi ing kothak watu alami, klambi tembok watu, ledgestones, watu tipis, watu tumpukan, watu paving, watu longgar, mozaik, watu kerikil, produk ukiran marmer watu lan liya-liyane sing akeh digunakake ing aspek konstruksi lan hortikultura

2, Negara-negara Ekspor

Sawise luwih saka 16 taun pembangunan, DFL wis ngekspor menyang Amerika, Kanada, Australia, Argentina, Paraguay, Chili, Meksiko, Peru, Italia, Irlandia, Spanyol, Swedia, Jepang, HongKong, Maroko, Tunisia, Dijibouti, Angola, Albania lsp akeh negara lan wilayah.

3, bingkai Perusahaan

Kita duwe papat departemen penjualan, siji departemen dokumen sing bisa digunakake luwih saka 10 taun lan sinau dokumen khusus, siji departemen kontrol kualitas.Dadi sawise sampeyan pesen, sampeyan rampung banjur kita bakal nindakake kabeh langkah sabanjure.

4, VIP

Saben pelanggan minangka VIP, ora amarga pesenan sampeyan sithik, lan ora bakal dianggep serius. Ora preduli manawa pesanan gedhe utawa pesanan cilik, kita duwe proses sing padha lan mbutuhake pamriksan sing ketat kanggo mesthekake yen kualitase wis memenuhi syarat sadurunge dikirim menyang sampeyan.

Kajaba iku, sampeyan bakal duwe staf bisnis eksklusif, lan kita spesialis ngladeni kolega, sing kudu kerja luwih saka telung taun, dadi sampeyan bakal komunikasi kanthi luwih lancar, lan kita ora bakal gampang ngganti staf bisnis kanggo njamin manawa sampeyan duwe nerangake rincian. Ora bakal dilalekake, ora prelu mbaleni panjaluk sampeyan bola-bali.

Watu ALAM Amarga Alami

PURSUIT ALAM, NGALAMI ALAM.

Ngarep-arep Ngawula Sampeyan Ing Watu Watu Alami

DFL duwe bahan baku lan sumber daya pabrik sing akeh, uga teknologi produksi standar tinggi kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan sing beda. Apa sampeyan distributor, grosir, utawa supermarket gedhe, kita bisa nyedhiyani layanan khusus.

DFL panyedhiya internasional khusus, kita tundhuk karo prinsip Kualitas sing bisa dipercaya, rega sing wajar, pangiriman pas wektune, layanan profesional, kita produk kita wis dites lan kanthi asil sing mumpuni.

Nilai Inti Kita

---- nyebar wiji saka Karma sing apik

Slogan

---- Kita ngirim ora mung produk, nanging uga layanan, tanggung jawab lan katresnan ing saben pangiriman.

DFL STONES, golek alam, ngluwihi alam. Muga-muga bisa muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

certificate (2)
certificate (1)