Sistem Paneling Watu Budaya Marmer Alamiah Murah

Katrangan singkat:

Info Dhasar

Model No.:DFL-JBPB

Perawatan lumahing: Pamisah

Bahan: marmer krem

Resistensi Erosi Slate: Antacid

Werna: Krem

Ukuran: 60x15cm

Kandel: 1 ~ 2cm

Dianggo: Tembok

Disesuaikan: Disesuaikan


Detail Produk

Foto pengepakan

Tag Produk

Info Dhasar

Model Ora.:DFL-JBPB

Perawatan lumahing:Pamisah

Bahan: marmer krem

Resistensi Erosi Slate:Antacid

Werna: Krem 

Ukuran:60x15cm

Kekandelan:1 ~ 2cm

Panggunaan:Tembok

Disesuaikan:Disesuaikan

Info Tambahan

Merek: DFL

Papan Asal:Cina

Katrangan Produk

Bahan: Marmer Beige

Ukuran:15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kekandelan:1.0-2.0cm

Packing:7 pcs / box, 48 box / peti

Kategori Produk: Panel Veneer Batu> Watu Splitface

RFQ

1, Apa jumlah pesanan Minimal?

—Ora winates. Kanggo pisanan, sampeyan bisa milih macem-macem gaya kanggo nyipta siji wadhah.

2, Apa wektu kiriman?

Umume, udakara 15 dina kanggo kerja bareng kaping pisanan kanggo siji kontainer.

3, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

Iki bakal dadi T / T utawa L / C kaping pisanan. Yen sampeyan perusahaan klompok lan duwe syarat khusus kanggo syarat pembayaran, kita bisa ngrembug bareng.

Nilai inti perusahaan: nyebar wiji saka Karma sing apik

Eco-Friendly, Insullation Gampang, lsp.

Nduwe kekayaan tekstur lan warna sing nambah keanggunan tanpa wates ing ruang tamu interior utawa eksterior. Dijamin kekiatan lan fleksibilitas, produk watu alami bisa digunakake kanggo nggawe gaya terintegrasi kanthi gaya abadi. DFLstonePanel Watu tundhuk karo ciri-ciri ing ngisor iki:

DFLstone Panel Ledgestone digawe saka 100% watu alami lan nggawe 3 dimensi Watu Ditumpuk katon veneer.

Keuntungan sing paling gedhe asring ngemot nilai tinggi sing paling digawe kanggo para pelanggan.

Nggolek Produsen & Pemasok Batu Budaya Alam sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Paneling Watu Marmer Alam dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Cultured Stone Paneling System. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kita nggunakake peralatan lan teknologi produksi canggih, lan peralatan lan metode uji coba sing sampurna kanggo njamin kualitas produk. Kanthi bakat level tinggi, manajemen ilmiah, tim sing apik banget, lan layanan sing enten, produke disenengi dening pelanggan domestik lan manca. Kanthi dhukungan, kita bakal nggawe sesuk sing luwih apik!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kanggo umume watu budaya, yaiku 7 pcs / karton, 48 karton / peti kayu, lan 26 peti / 20′FCL

    Kanggo umume watu, bisa uga peti kayu ireng Amerika digawe saka papan sing dikompres. Iki dudu kayu sing padhet, mula kudu nggawe fumigate. Iki digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada lan sawetara Eropa.

    Uga bisa dadi peti kayu sing padhet. Kanggo jarak adoh liyane, negara-negara lingkungan transportasi sing ora apik lan watu sing abot banget, kanggo njaga keamanan barang, yen bisa, peti kayu solid bakal dadi pilihan pertama. Iki luwih kuwat amarga kayu sing solid. Kita bisa nggawe fumigate lan menehi sertifikat fumigate minangka syarat sampeyan.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1