Hubungi Kita

Nggayuh alam, ngluwihi alam

Alamat

1111-1112, Sinotrans, Jalan Youyi,

Shijiazhuang, Hebei, China

Telpon

0086-13931853240

0086-15103313097

Jam

Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita