Warta

  • Sugeng taun anyar Tionghoa lan aransemen Liburan

     Sugeng Warsa Enggal 1) Preinan festival Musim Semi Tiongkok Bakal dadi preinan saka 9 Februari nganti 17th, 2021. Yen sampeyan duwe sarat, sampeyan uga bisa ngirim e-mail Stone@dflstones.com yen sampeyan uga bisa ngubungi 0086-13931853240 Warna Wang 2) Ngrameke Taun Anyar Tionghoa ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggunakake Merry Christmas ing macem-macem negara?

      Merry Christmas kancaku, Wis pertengahan Desember. Apa Natal adoh? Sadurunge Natal teka, muga-muga cepet-cepet muga-muga slamet lan kulawarga kaluwarga ing taun anyar Matur nuwun kanggo manungsa waé kanggo kita lan muga-muga bisa entuk ijol-ijolan luwih lanjut ing taun 2021. Ayo dirembug ...
    Waca liyane
  • Ingenious use of landscape stone in nature

    Panganggone watu lansekap kanthi cerdas ing alam

    Kanggo watu malang, para desainer seneng banget karo seni alam lan seni watu. Kesederhanaan primitif saka permukaan fraktur lan pola alami ngilangi kontinuitas asli, sing nggawa pengaruh visual sing gedhe lan efek sing ora dikarepake. Seni alam Lumahing watu alami minangka jinis ...
    Waca liyane
  • Are we wrong in dealing with the defects of stone?

    Apa salah nalika ngatasi cacat watu?

    Kancaku nate takon apa aku kesel banget nalika nindakake produksi lan manufaktur industri watu luwih saka 20 taun? Wangsulane aku ya, "kesel, umume ora kesel, nanging kesel banget." Alesan kesel dudu tugas produksi sing abot lan angel, nanging seri ...
    Waca liyane
  • Under the global epidemic situation in 2020

    Ing kahanan epidemi global ing taun 2020

    Bubar iki, kahanan epidemi ing Tiongkok wis suwe dikendhaleni, nanging kahanan epidemi ing saindenging jagad iki saya akeh nyebar. Amerika Serikat, Rusia, Inggris, Italia, lan negara industri liyane wis dadi wilayah sing paling angel. Saiki, jumlah negoro jaban rangkah negesake ...
    Waca liyane