Sugeng taun anyar Tionghoa lan aransemen Liburan

 Sugeng Warsa Enggal 

 

1) Liburan festival Spring Cina 

Dina iki bakal preinan wiwit tanggal 9 Februari nganti 17th, 2021. Yen sampeyan duwe syarat, sampeyan uga bisa ngirim email  

Stone@dflstones.com yen ndesek sampeyan uga bisa ngubungi 0086-13931853240 Colour Wang 

2) Ngrameke Taun Anyar Cina kita 

Pungkasan minggu iki, kita nganakake acara perayaan Taun Anyar Cina. Kaya sing sampeyan ngerteni, Taun Anyar Cina minangka preinan paling penting ing taun iki kanggo masarakat Tionghoa. Kabeh wong ing njaba bakal mulih. Kabeh kulawarga kumpul, ngguyu lan ngguyu. Rembug babagan pengalaman sing sugih ing taun iki, lan ngrasakake panganan ing kampung halaman.

Perusahaan nganakake rapat tahunan, nyanyi, acara pidato, erhu solo, teka-teki, lotre, lan menehi hadiah; jenderal pungkasan bakal tiba ing ruang finansial. Apa iki tegese taun 2021 dadi taun panen?

Muga-muga slamet lan kesuksesan ing pakaryan ing taun 2021, lan Taun Anyar Sapi!

 

Small baby Encourage and reward Draw a lottery 2 Draw a lottery Happy Spring festival


Wektu kiriman: Feb-08-2021