Panganggone watu lansekap kanthi cerdas ing alam

Kanggo watu malang, para desainer seneng banget karo seni alam lan seni watu. Kesederhanaan primitif saka permukaan fraktur lan pola alami ngilangi kontinuitas asli, sing nggawa pengaruh visual sing gedhe lan efek sing ora dikarepake.

Seni alam

Lumahing watu alami minangka jinis permukaan alami tanpa perawatan, sing dibentuk kanthi alami, kayata slate. Lumahing granit duwe undulasi alami lan patah tulang.

Yen sampeyan ndeleng seni alam lan Ilmu ing tembok, pesona alam liar sing ora diluncurake ditampilake ing tambang kasar. Sinar srengenge surup liwat celah ing antarane cabang lan godhong, dilapisi ing tembok. Spasi iki dumadakan dadi luwih tentrem lan tentrem lan harmoni.

Mlebu ing kene saka papan sing makmur, masarakat ora rumangsa pengin mandheg ing kene lan ngrasakake alon-alon.

Tekstur permukaan alur

 
Nyelehake ambane lan jembaré permukaan watu minangka papan umum kanggo undhak-undhakan. Ora mung anti-selip, nanging uga duwe efek visual sing jelas, nggawe tekstur unik ing seni lan Ilmu Pengetahuan.

 
Cethek sing jero iki, kanthi kembang lan tetanduran ing sekitar sing dhuwur lan endhek, saling nglengkapi, wong kasebut ngetutake mripat kanggo nggayuh pungkasan sing luwih apik.

Watu gelombang salju lanskap

Garis watu salju salju lanskap katon alus lan bening, ireng lan putih ing watu kasebut, sederhana lan jero, ireng kaya bumi kaya tebing, salju putih kaya air terjun latihan salju. Kadhangkala padhang, kadang tenang, kaya lukisan lanskap.


Wektu kiriman: Okt-11-2020