Kepiye cara nggunakake Merry Christmas ing macem-macem negara?

 

Merry Christmas kancaku,

Wis pertengahan Desember. Apa Natal adoh?
Sadurunge Natal teka, muga-muga cepet-cepet muga-muga bisa slamet lan kulawarga kaluwarga ing taun anyar

Matur suwun amarga sampeyan wis nggatekake lan muga-muga bisa entuk ijol-ijolan luwih lanjut ing taun 2021.

Ayo ngobrol luwih akeh babagan adat Natal ing macem-macem negara. 

Sugeng rawuh pesen lan ngobrol babagan adat istiadat sing beda-beda.

1. Ing Wong Inggrismasarakat nggatekake mangan nalika Natal. Panganan kalebu daging babi panggang, kalkun, puding Natal, pie daging cincang Natal, lsp. Saben anggota kulawarga duwe hadiah lan para abdi duwe bagean. Kabeh hadiah dikirim nalika esuk Natal. Sawetara penyanyi Natal mlaku-mlaku ing lawang kanggo nyanyi kabar apik saka omah lan omah. Dheweke bakal diundang menyang omah dening tuan rumah kanggo menghibur panganan kanthi nyegerake utawa menehi hadiah cilik.

2. Amarga ing Amerika Serikat minangka negara sing kasusun saka pirang-pirang klompok etnis, kahanan nalika Amerika ngrayakake Natal uga paling rumit. Imigran saka macem-macem negara isih ngetutake adat isine negara asal. Nanging, sajrone periode Natal, karangan bunga lan dekorasi unik liyane ing njaba lawang Amerika padha.

3. Rata-rata diwasa ing Prancis meh menyang greja kanggo rawuh ing tengah wengi nalika wengi natal. Sawise iku, kulawarga banjur lunga menyang omah sedulur lanang utawa wadon sing paling tuwa sing wis bebrayan kanggo kumpul kanggo nedha bengi. Acara umum iki kanggo ngrembug masalah penting ing omah, nanging yen ana anggota kulawarga sing ora rukun, mula mula ora setuju. Kabeh wong kudu rukuna kaya sadurunge, mula Natal dadi dina sing apikan ing Prancis.

4. Bocah-bocah ing Spanyol bakal nyelehake sepatu ing njaba lawang utawa jendhela kanggo nampa hadiah Natal. Ing pirang-pirang kutha, ana hadiah kanggo bocah sing paling ayu. Sapi uga uga dirawat kanthi apik dina iku. Ditulis manawa nalika Yesus lair, ana sapi ambegan menyang dheweke supaya anget.

5. Saben Wong Italia kulawarga duwe adegan model crita kelairan. Ing wayah wengi Natal, kulawarga kumpul maneh kanggo mangan gedhe lan nekani Misa Natal ing tengah wengi. Sawise iku, aku banjur marani sedulur lan kanca. Mung bocah lan wong tuwa sing nampa hadiah. Ing Natal, wong Italia duwe adat sing apik banget. Bocah-bocah nulis karangan utawa puisi kanggo ngucapake matur nuwun marang wong tuwa amarga didhidhik ing taun kepungkur. Pakaryan kasebut didhelikake ing serbet, ing piring utawa taplak meja sadurunge mangan nedha bengi Natal, lan wong tuwane pura-pura ora weruh. Sawise rampung mangan gedhe, dheweke njupuk maneh lan maca menyang kabeh wong.

6. Ing Wong Swedia grapyak banget. Ing Natal, luwih jelas. Kulawarga ayu. Apa sugihe utawa mlarat, kanca-kanca kepethuk, lan uga wong liya ora bisa lunga. Kabeh jinis panganan diselehake ing meja kanggo dipangan sapa wae. .

7. Denmark pisanan ngenalake natal

prangko lan prangko anti-tuberkulosis, sing ditanggepi kanggo nglumpukake dana kanggo dana anti-tuberkulosis. Ora ana cap kaya ing surat Natal sing dikirim dening Danes. Sing nampa email bakal ngrasakake luwih seneng nalika ndeleng prangko Natal luwih akeh!

 

/natural-ledgestone/

 


Wektu kiriman: Dec-18-2020