Warta Perusahaan

  • Kepiye cara nggunakake Merry Christmas ing macem-macem negara?

      Merry Christmas kancaku, Wis pertengahan Desember. Apa Natal adoh? Sadurunge Natal teka, muga-muga cepet-cepet muga-muga slamet lan kulawarga kaluwarga ing taun anyar Matur nuwun kanggo manungsa waé kanggo kita lan muga-muga bisa entuk ijol-ijolan luwih lanjut ing taun 2021. Ayo dirembug ...
    Waca liyane
  • Ingenious use of landscape stone in nature

    Panganggone watu lansekap kanthi cerdas ing alam

    Kanggo watu malang, para desainer seneng banget karo seni alam lan seni watu. Kesederhanaan primitif saka permukaan fraktur lan pola alami ngilangi kontinuitas asli, sing nggawa pengaruh visual sing gedhe lan efek sing ora dikarepake. Seni alam Lumahing watu alami minangka jinis ...
    Waca liyane
  • Are we wrong in dealing with the defects of stone?

    Apa salah nalika ngatasi cacat watu?

    Kancaku nate takon apa aku kesel banget nalika nindakake produksi lan manufaktur industri watu luwih saka 20 taun? Wangsulane aku ya, "kesel, umume ora kesel, nanging kesel banget." Alesan kesel dudu tugas produksi sing abot lan angel, nanging seri ...
    Waca liyane