Warta Industri

  • Under the global epidemic situation in 2020

    Ing kahanan epidemi global ing taun 2020

    Bubar iki, kahanan epidemi ing Tiongkok wis suwe dikendhaleni, nanging kahanan epidemi ing saindenging jagad iki saya akeh nyebar. Amerika Serikat, Rusia, Inggris, Italia, lan negara industri liyane wis dadi wilayah sing paling angel. Saiki, jumlah negoro jaban rangkah negesake ...
    Waca liyane