dekorasi eksterior panel watu tumpukan alami sing populer

Katrangan singkat:


Detail Produk

Foto pengepakan

Tag Produk

Info Dhasar

Model Ora.:DFL-014PB

Perawatan lumahing:Pamisah

Jinis:Kuarsa

Ukuran:60x15cm

Kekandelan:1 ~ 2cm

Panggunaan:Tembok

Disesuaikan:Disesuaikan

Werna:Klawu

Info Tambahan

Merek:DFL

Papan Asal:Cina

Katrangan Produk

Bahan: kuarsa

Ukuran: 15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kandel: 1.0-2.0cm

Packing: 7 pcs / box, 48 box / peti

Dekorasi eksterior alami sing populer Watu Ditumpukpanel nduweni kekayaan tekstur lan warna sing nambah rasa keanggunan tanpa wates ing papan interior utawa eksterior. Dijamin kekiatan lan fleksibilitas, produk watu alami bisa digunakake kanggo nggawe gaya terintegrasi kanthi gaya abadi. DFLstonePanel Watu tundhuk karo ciri-ciri ing ngisor iki:

DFLstone Panel Ledgestone digawe saka 100% watu alami lan nggawe tampilan veneer watu tumpukan 3 dimensi.

Eco-Friendly, Insullation Gampang, lsp.

Keuntungan sing paling gedhe asring ngemot nilai tinggi sing paling digawe kanggo para pelanggan.

Nggolek Produsen & pemasok Panel Watu Kuarsa sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Watu Stacked Exterior dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Grey Quartz Panels. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Kategori Produk: Panel Veneer Batu> Watu Splitface


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kanggo umume watu budaya, yaiku 7 pcs / karton, 48 karton / peti kayu, lan 26 peti / 20′FCL

    Kanggo umume watu, bisa uga peti kayu ireng Amerika digawe saka papan sing dikompres. Iki dudu kayu sing padhet, mula kudu nggawe fumigate. Iki digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada lan sawetara Eropa.

    Uga bisa dadi peti kayu sing padhet. Kanggo jarak adoh liyane, negara-negara lingkungan transportasi sing ora apik lan watu sing abot banget, kanggo njaga keamanan barang, yen bisa, peti kayu solid bakal dadi pilihan pertama. Iki luwih kuwat amarga kayu sing solid. Kita bisa nggawe fumigate lan menehi sertifikat fumigate minangka syarat sampeyan.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1