klambi watu krem ​​alami super tipis

Katrangan singkat:

Info Dhasar

Model No.:DFL-014ZPB(T)

Perawatan lumahing: Pamisah

Tipe: Quartzite

Werna: Abu-abu

Ukuran: 60x15cm

Kandel: 1 ~ 2cm

Dianggo: Tembok

Disesuaikan: Disesuaikan


Detail Produk

Foto pengepakan

Tag Produk

Info Dhasar

Model Ora.:DFL-014ZPB (T)

Perawatan lumahing:Pamisah

Jinis:Kuarsa

Werna:Klawu

Ukuran:60x15cm

Kekandelan:1 ~ 2cm

Panggunaan:Tembok

Disesuaikan:Disesuaikan

Info Tambahan

Merek:DFL

Papan Asal:Cina

Katrangan Produk

Bahan: kuarsa

Ukuran: 10 * 36cm; 10 * 35cm

Kandel: 6-12Mm

Packing: 12 pcs / box, 108 box / peti

Krim alami super tipis Klambi Watuduweni kekayaan tekstur lan warna sing nambah keanggunan tanpa wates ing papan interior utawa eksterior. Dijamin kekiatan lan fleksibilitas, produk watu alami bisa digunakake kanggo nggawe gaya terintegrasi kanthi gaya abadi. DFLstonePanel Watu tundhuk karo ciri-ciri ing ngisor iki:

DFLstone Panel Ledgestone digawe saka 100% watu alami lan nggawe 3 dimensi Watu Ditumpuk katon veneer.

Eco-Friendly, Insullation Gampang, lsp.

Keuntungan sing paling gedhe asring ngemot nilai tinggi sing paling digawe kanggo para pelanggan.

Nggolek Produsen & pemasok Cladding Stone Beige sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Cladding Wall Inside dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Tipis Watu Cladding. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

RFQ

1, Apa jumlah pesanan Minimal?

—Ora winates. Kanggo pisanan, sampeyan bisa milih macem-macem gaya kanggo nyipta siji wadhah.

2, Apa wektu kiriman?

Umume, udakara 15 dina kanggo kerja bareng kaping pisanan kanggo siji kontainer.

3, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

T / T, L / C, D / P, D / A lsp.

Iki bakal dadi T / T utawa L / C kaping pisanan. Yen sampeyan perusahaan klompok lan duwe syarat khusus kanggo syarat pembayaran, kita bisa ngrembug bareng.

4, Pira warna sing diduweni?

Putih, ireng, ijo, biru, berkarat, putih emas, krem, abu-abu, putih, krim putih, Abang lsp.

5, Negara endi sing paling populer kanggo watu kasebut?

USA, Kanada, Australia minangka negara sing paling populer ing watu sing santai kasebut.

6, Watu nyata?

Ya, iku 100% watu alami. Kita motong watu gedhe menyang potongan tartamtu kanggo nggawe gaya sing beda.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kanggo umume watu budaya, yaiku 7 pcs / karton, 48 karton / peti kayu, lan 26 peti / 20′FCL

    Kanggo umume watu, bisa uga peti kayu ireng Amerika digawe saka papan sing dikompres. Iki dudu kayu sing padhet, mula kudu nggawe fumigate. Iki digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada lan sawetara Eropa.

    Uga bisa dadi peti kayu sing padhet. Kanggo jarak adoh liyane, negara-negara lingkungan transportasi sing ora apik lan watu sing abot banget, kanggo njaga keamanan barang, yen bisa, peti kayu solid bakal dadi pilihan pertama. Iki luwih kuwat amarga kayu sing solid. Kita bisa nggawe fumigate lan menehi sertifikat fumigate minangka syarat sampeyan.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1