Panel Batu Alami Air Kuarsa Putih Alur Stacked Natural Stone

Katrangan singkat:

Info Dhasar

Perawatan lumahing: Motong mesin

Tipe: Quartzite

Resistensi Erosi Slate: Antacid

Werna: Krem

Ukuran: 60x15cm

Kandel: 1 ~ 2cm

Dianggo: Tembok

Disesuaikan: Disesuaikan


Detail Produk

Foto pengepakan

Tag Produk

Info Dhasar

Perawatan lumahing:Motong mesin

Jinis:Kuarsa

Resistensi Erosi Slate:Antacid

Werna:Krem

Ukuran:60x15cm

Kekandelan:1 ~ 2cm

Panggunaan:Tembok

Disesuaikan:Disesuaikan

Info Tambahan

Merek:DFL

Papan Asal:Cina

Katrangan Produk

Bahan: kuarsa

Ukuran: 15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kandel: 1.0-2.0cm

Packing: 7 pcs / box, 48 box / peti

Aliran banyu kuarsa abu-abu Panel Watu Alamiing sampurna kanggo banyu mancur lan duweni kekayaan tekstur lan warna sing nambah keanggunan tanpa wates ing papan interior utawa eksterior.

Dijamin kekiatan lan fleksibilitas, produk watu alami bisa digunakake kanggo nggawe gaya terintegrasi kanthi gaya abadi.

DFLstone Panel Watu tundhuk karo ciri-ciri ing ngisor iki:

DFLstone Panel Ledgestone digawe saka 100% watu alami lan nggawe 3 dimensi Watu Ditumpuk katon veneer.

Eco-Friendly, Insullation Gampang, lsp.

Keuntungan sing paling gedhe asring ngemot nilai tinggi sing paling digawe kanggo para pelanggan.

Nggolek Produsen & pemasok Batu Kuarsa Stacked Natural sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Panel Watu Kuarsa Aliran banyu dijamin kualitas. We are China Origin Factory of White Quartz Stacked Stone Panel. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Keuntungan: 1, 14 taun pengalaman kanggo bisnis ekspor watu .Kami perusahaan DFL -DFL dibangun ing taun 2004 lan fokus energi ing watu alami .Sistem perusahaan kita sehat.

Kita minangka perusahaan ISO 9001: 2015

2, Produksi jangkauan lengkap lan sampeyan bisa tuku saka kita bebarengan: mozaik, tikar Flagstone, tutup kolom, ambang, lan watu kerikil lsp.

3, Kauntungan dokumen

Kita duwe kauntungan luwih akeh kanggo para pelanggan Amerika Utara lan Amerika Selatan. Kita bisa mbantu nggawe dokumen lengkap supaya bisa diimpor kanthi lancar. Kanggo L / C utawa istilah pembayaran utawa istilah perdagangan liyane, kita duwe pengalaman lengkap.

Nggolek Produsen & pemasok Panel Batu Watu Kuarsa Es sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Panel Watu Abu-abu dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Reguler Gaya Semen Watu. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kanggo umume watu budaya, yaiku 7 pcs / karton, 48 karton / peti kayu, lan 26 peti / 20′FCL

    Kanggo umume watu, bisa uga peti kayu ireng Amerika digawe saka papan sing dikompres. Iki dudu kayu sing padhet, mula kudu nggawe fumigate. Iki digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada lan sawetara Eropa.

    Uga bisa dadi peti kayu sing padhet. Kanggo jarak adoh liyane, negara-negara lingkungan transportasi sing ora apik lan watu sing abot banget, kanggo njaga keamanan barang, yen bisa, peti kayu solid bakal dadi pilihan pertama. Iki luwih kuwat amarga kayu sing solid. Kita bisa nggawe fumigate lan menehi sertifikat fumigate minangka syarat sampeyan.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1