Panel watu watu watu warna kayu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Foto pengepakan

Tag Produk

Info Dhasar

Model Ora.:DFL-1805SPB

Perawatan lumahing:Pamisah

Jinis:Watu wedhi 

Werna:Urat kayu diwarnai

Ukuran: 60 × 15 cm.

Kekandelan:1 ~ 2cm

Dianggo: Feature Tembok

Disesuaikan:Disesuaikan

Resistensi Erosi Slate:Antacid

Info Tambahan

Merek: DFL

Papan Asal:Cina

Katrangan Produk

Bahan: watu pasir

Ukuran: 15 * 60cm; 15.2 * 61cm

Kandel: 1.0-2.0cm

Packing: 7 pcs / box, 48 box / peti

Kategori Produk: Panel Veneer Batu> Watu Splitface

RFQ kanggo referensi pelanggan

1, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

Iki bakal dadi T / T utawa L / C kaping pisanan. Yen sampeyan perusahaan klompok lan duwe syarat khusus kanggo syarat pembayaran, kita bisa ngrembug bareng.

2, Pira warna sing diduweni?

Putih, ireng, ijo, biru, berkarat, putih emas, krem, abu-abu, putih, krim putih, Abang lsp.

3, Negara endi sing paling populer kanggo watu kasebut?

USA, Kanada, Australia minangka negara sing paling populer ing watu sing santai kasebut.

4, Watu nyata?

Ya, iku 100% watu alami. Kita motong watu gedhe menyang potongan tartamtu kanggo nggawe gaya sing beda.

Ana pitakon liyane yen sampeyan duwe, pls. ngirim email menyang kita langsung.

Watu Watu Kayu Kayu Watu SplitfacePanel duwe kekayaan tekstur lan warna sing nambah rasa keanggunan tanpa wates kanggo papan urip interior utawa eksterior. Dijamin kekiatan lan fleksibilitas, produk watu alami bisa digunakake kanggo nggawe gaya terintegrasi kanthi gaya abadi. DFLstonePanel Watu tundhuk karo ciri-ciri ing ngisor iki:

DFLstone Panel Ledgestone digawe saka 100% watu alami lan nggawe 3 dimensi Watu Ditumpuk katon veneer.

Eco-Friendly, Insullation Gampang, lsp.

Keuntungan sing paling gedhe asring ngemot nilai tinggi sing paling digawe kanggo para pelanggan.

Nggolek Produsen & pemasok Panel Watu Pisah Kayu sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Watu Splitface Kayu dijamin kualitas. Kita Pabrik Asal-Usul China saka Paneling Watu Kayu. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kanggo umume watu budaya, yaiku 7 pcs / karton, 48 karton / peti kayu, lan 26 peti / 20′FCL

    Kanggo umume watu, bisa uga peti kayu ireng Amerika digawe saka papan sing dikompres. Iki dudu kayu sing padhet, mula kudu nggawe fumigate. Iki digunakake ing Amerika Serikat lan Kanada lan sawetara Eropa.

    Uga bisa dadi peti kayu sing padhet. Kanggo jarak adoh liyane, negara-negara lingkungan transportasi sing ora apik lan watu sing abot banget, kanggo njaga keamanan barang, yen bisa, peti kayu solid bakal dadi pilihan pertama. Iki luwih kuwat amarga kayu sing solid. Kita bisa nggawe fumigate lan menehi sertifikat fumigate minangka syarat sampeyan.

    wooden crates Solid wooden crate Package-1